Ragn-Sells and
the Circular Economy

Cirkulär ekonomi - en självklarhet för Ragn-Sells

Det känns otroligt bra i magen när man är med och arbetar för att göra världen lite bättre. Här har jag varit med och förklarat Ragn-Sells take på cirkulär ekonomi. Jag har gjort film, grafik och rörligt. Jag har samarbetat med Ragn-Sells marknadsavdelning som ställt frågor till ansvariga personer. Jag har därefter klippt ihop allt till en informationsfilm som dom använder för att förklara hur dom arbetar med det här komplicerade ämnet.

Cirkulär ekonomi är lösningen på den kritiska situation vi befinner oss i då vårt levnadssätt tär enormt på jordens resurser. I en cirkulär ekonomi återanvänder vi det vi redan förbrukat, istället för att använda jungfruliga material.

För Ragn-Sells är strävan mot en cirkulär ekonomi en självklarhet, dvs att minska användandet av jungfruliga resurser och ersätta dem med återvunna. I egenskap av marknadsledande inom återvinningsindustrin spelar vi en viktig roll för den cirkulära ekonomins utveckling – vi för den framåt. Detta eftersom Ragn-Sells är den möjliggörare som kan hjälpa andra branscher och samhället i stort att bli mer hållbara. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Filmen används som en företagspresentation och kan t ex användas vid nya affärer, tillståndsprövningar och employer branding.

CLIENT
Ragn-Sells

SERVICES
Art Direction
Graphic design
Illustration

 
Information Design
Motion/Animation
Film & Edit